Waarom bij ons reserveren?
  • 3489 gingen je al voor
  • Altijd de goedkoopste prijs
  • Gegarandeerd veilig parkeren

Zakelijk parkeren

Zakelijk parkeren Schiphol

Voor de zakelijke parkeerder is het, het meest belangrijk dat je snel en zorgeloos de auto kunt parkeren. U heeft geen tijd om een parkeerplaats te zoeken en dat gesjouw met bagage is al helemaal niet waar u naar op zoek bent. Gelukkig is er een oplossing! Zakelijk parkeren bij Schiphol!

Zakelijk parkeerabonnement
Heeft u meerdere medewerkers in dienst die regelmatig vliegen vanaf schiphol? Dan kan het maar zo zijn dat een parkeerabonnement voor u vele euros bespaart. Klantvriendelijkheid, prijs en snelheid zijn voor deze dienst het meest belangrijk. Komt u vaker? Dan wordt de prijs nog lager ook. Tevens is het mogelijk om een maandfactuur te ontvangen waarop uiteraard ook de BTW vermeld staat die u kunt aftrekken. Er zijn diverse aanbieders die deze dienst aanbieden, ons advies is om te kijken bij Quickparking of Schiphol.

En dan? Valet parkeren of shuttle parkeren?

Het grote voordeel van zakelijk valet parkeren is dat u met uw eigen auto naar de vertrekhal rijdt. De medewerkers van de valetdienst wachten op u en rijden vervolgens uw auto naar beveiligde parkeerplaats.  Bij deze service levert u dus wel altijd uw sleutels in, daarom is het essentieel dat u gebruikt maakt van een betrouwbare partner.

Als dit u afschrikt kunt u gebruik maken van een shuttle parkeerdienst. U rijdt in uw eigen auto naar de parkeerplaats en parkeert uw eigen auto. Aansluitend wordt u met een shuttle bus naar de vertrekhal gebracht. Doorgaans zijn deze zakelijke parkeerplaatsen niet verder dan 10 minuten rijden vanaf de vertrekhal. Wanneer u weer geland bent wacht de bus u al op en brengt u weer naar uw auto.

En verder? Zijn er extra services?

Die zijn er zeker, veel zakelijke aanbieders hebben diensten als reparatie van glasschade. Uw auto gewassen weer ophalen bij terugkomst? Geen probleem. U geeft dit aan en uw auto staat glimmend op u te wachten bij terugkomst.

Welke aanbieders adviseren jullie?