Parkeren eelde airport

Groningen Airport, ook wel bekend als Eelde aiport ligt op 7 kilometer van de stad Groningen af. Het is op vier na grootste luchthaven van Nederland, en maakt het ook dus ook een populaire luchthaven om te vertrekken naar je bestemming.

Parkeren bij vliegveld Eelde

Gaat u vliegen vanaf Eelde en heeft u nog geen parkeerplek? Bij ons vergelijkt u alle parkeeraanbieders. Heeft u een keuze gemaakt dan kunt u dit veilig betalen via onze website. Betalen is mogelijk via iDeal of creditcard. Ook goed om te weten is dat u dit allemaal op het laatste moment nog kosteloos kunt annuleren.
Ook Airport Eelde heeft zijn officiële parkeerplaatsen P1, P2 en P3. Deze parkeerplaatsen kunt u vinden tegenover de terminal. Op deze parkeerplekken is het mogelijk om te kiezen voor lang of kort parkeren. Deze plekken zijn niet via onze website te reserveren en zijn ook nog eens behoorlijk aan de prijs. We vergelijken vooral aanbieders die gebruik maken van Shuttle parking.

Goedkoop parkeren

We werken onafhankelijk en alleen de beste parkeeraanbieders kunt u boeken. Een goede keuze is het dan ook om een parkeerlocatie bij Eelde airport te boeken welke is gelegen op 2 minuten. U wordt dan met de shuttleservice gratis naar de luchthaven gebracht. Bij terugkomst staat de shuttle dan weer klaar u terug naar de auto te brengen.
De kosten van lang parkeren kunnen altijd behoorlijk oplopen. We raden u dan ook aan goed alle voor- en nadelen te vergelijken. Betalen gaat makkelijk en we rekenen geen boekingskosten.

1 week parkeren bij Groningen Airport Eelde | 14 dagen parkeren bij Groningen Airport Eelde | 1 maand parkeren bij Groningen Airport Eelde

Hier vindt u een lijst van de beste parkeer aanbieders

| Wat kost 1 dagen parkeren (een extra dag) Sorry, we hebben nog geen parkeer plaatsen gevonden in dit gebied.

Een overzicht van uw voordelen

Goedkoop en dichtbij de luchthaven

Eenvoudig een plekje vinden bij het vliegveld

Snel in een paar klikken heeft u de juiste parkeerplek gevonden

Veilig alle aanbieders zijn door ons getest

Betalen Er zijn verschillende betaal opties

Veel plezier een reis zonder zorgen mede door parkhub.nl!