Waarom bij ons reserveren?
  • 3489 gingen je al voor
  • Altijd de goedkoopste prijs
  • Gegarandeerd veilig parkeren

Lang parkeren

De meeste mensen gaan 8 tot 12 dagen op vakantie naar het buitenland. Maar er zijn ook mensen die voor langere tijd hun koffer pakken en naar het buitenland vertrekken. Dit kan naar een mooi resort maar ook voor langere tijd naar een mooie stad. Uiteraard kan het ook zijn dat u voor zaken langere tijd naar het buitenland vertrekt. In dat geval is het handig dat u uw auto voor langere tijd kunt parkeren rondom Schiphol voor een gunstige prijs. Bij de reguliere aanbieders komt er snel een aantal euros per dag bij maar als u vooraf kiest voor lang parkeren dan is het vaak een stuk goedkoper.

De tarieven lopen fors uiteen, daarom hebben we op deze site voor u een overzicht gemaakt waarin de tarieven voor langere tijd overzichtelijk in beeld weergegeven worden. Hierin zit u direct alle aanbieders en de daarbij behorende informatie. Op die manier bent u er altijd van verzekerd dat uw auto veilig staat en dat u de meest gunstige prijs betaald voor de parkeerplaats. Wij adviseren wij u te allen tijde overdekt te parkeren.

Overdekt parkeren?
Ja, overdekt lang parkeren. Op die manier kan er minder vuil op uw auto terecht komen en bent u ervan verzekerd dat uw auto voor langere tijd veilig, beveiligd geparkeerd staat. Doorgaans kost overdekt parkeren niet veel meer dan regulier parkeren en bij langere tijd is dit toch een vertrouw gevoel.

Welke aanbieders adviseren jullie?